Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Vlad Voiculescu și-a lansat azi candidatura la primăria București

Vlad Voiculescu, a lansat azi proiectul ”Bucureşti, capitala oamenilor buni”.

Orice plan serios de dezvoltare a unui oraş începe şi se termină cu oamenii săi. Peste cinci luni putem să alegem o nouă echipă la Primăria Bucureşti şi să dea tonul de acolo , spune Vlad Voiculescu.

Dacian Cioloş, liderul PLUS, a afirmat că Bucureştiul trebuie să fie acum o rampă de lansare a bunului simţ şi a responsabilităţii iar cei care s-au perindat pana acum pe la Primăria Bucureşti nu s-au dus acolo ca să facă, ci ca să fie văzuţi .

Vlad Voiculescu își lansează planul pentru București!Orice plan serios pentru dezvoltarea unui oraș începe și se termină cu oamenii.Vlad Voiculescu spune că nicăieri nu a găsit așa de mulți oameni care să îl inspire.Împreună cu echipa lui au consultat zeci de experți și au întrebat, prin chestionare și conversații directe, peste 10.000 de oameni ce își doresc de la orașul în care trăiesc, pentru ei și familiile lor.Iată cum arată drumul către “București, capitala oamenilor buni”: https://bucurestiuloamenilorbuni.roÎmpreună putem facem Bucureștiul așa cum ni-l dorim: un oraș bun cu oamenii. Haideți să construim împreună!

Gepostet von PLUS am Freitag, 17. Januar 2020

La momentul actual există doi candidați din partea Alianței USR PLUS, însă reprezentanții alianței au anunțat că vor avea candidat comun la Primăria Capitalei.
Cei doi candidați sunt Nicușor Dan (USR) și Vlad Voiculescu(PLUS).

Share Post
Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.