Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Rovana Plumb, un nou vot negativ din partea JURI

În urma celui de-al doilea vot negativ, pe care Rovana Plumb, candidatul României la funcția de comisar al UE, l-a primit astăzi, delegația USR PLUS din Parlamentul European a cerut Preşedintelui României, în cadrul unui comunicat de presă să convoace de urgență partidele reprezentate în Parlamentul european pentru a ieși din acest impas.

„Europa respinge orice încercare a PSD de a exporta corupție, cumetrii de partid și prietenii în funcții publice ale Uniunii. Fără vreo competență reală și în vădit conflict de interese, doamna Plumb nu avea ce să caute în Comisia Europeană“, a declarat Cristian Ghinea, copreședinte al delegației Alianței USR PLUS în Parlamentul European.

„De câte ori trebuie să o respingă Parlamentul European pe doamna Plumb până să se prindă PSD și premierul Dăncilă că nu există nicio șansă pentru această nominalizare? Acum, președintele Iohannis trebuie să cheme la consultări partidele care au obținut pe 26 mai mandate în Parlamentul European, pentru a găsi cel mai bun candidat de comisar. Doamna Dăncilă și-a pierdut credibilitatea și legitimitatea să mai propună ceva“, a spus Dragoș Tudorache, copreședinte al delegației Alianței USR PLUS în Parlamentul European.

Share Post
Written by
No comments

LEAVE A COMMENT