Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Adoptă transformarea digitală la GoTech World București

GoTech World începe pe 2 octombrie şi la eveniment sunt aşteptați peste 10.000 de profesioniști şi 128 de speakeri locali și internaționali de renume care vor oferi insight-uri relevante și aplicabile, pe cele 7 scene ale evenimentului: Main Stage, Digital & E-Commerce, IT Ops , MarTech, Security , Java și .NET.

În zona expozițională, peste 140 de companii locale și multinaționale vor prezenta un mix unic de soluții IT, business software, cloud, securitatea informației, dispozitive și soluții de digital marketing și e-commerce B2B potrivite pentru nevoile de digitalizare ale oricărei companii.

Pentru al doilea an la rând, GoTech World lansează o provocare mediului antreprenorial din România, prin programul Go StarTech. În urma unui proces riguros de selecție, 20 de start-up-uri tech își prezintă soluțiile în cadrul evenimentului GoTech World. În plus, 7 dintre acestea vor susține un pitch pe Main Stage, în fața unui juriu care va decide câștigătorul premiului în valoare de 2.000 de euro.

Participanții sunt așteptați miercuri, 2 octombrie, începând cu ora 9.00 iar de la 9.30 are loc deschiderea oficială a evenimentului.

Sneak Peaks:

  • Gata cu munții de maculatură – Viitorul este Paperless. Într-o societate în care minimalismul este un trend tot mai prezent și preocuparea pentru protejarea mediului devine o prioritate presantă, conceptul de ”paperless” (un birou în care toate documentele sunt create, stocate și transmise în format digital) nu mai pare atât de îndepărtat. La ora actuală, conţinutul media (fotografii, fişiere video şi audio) este gestionat aproape exclusiv digital. Informaţiile le căutăm şi împărtăşim online. certSIGN, companie românească specializată în dezvoltarea aplicațiilor de securitate informatică, în parteneriat cu Samsung, va prezenta în cadrul GoTech World soluții integrate pentru digitalizarea rapidă și sigură a oricărei organizații, pentru a fi eliminate complet documentele pe suport fizic.
  • Emotional Technology – Cum te poate ajuta Inteligența Artificială să-ți cunoști mai bine clienții. Maria Pocovi – CEO și Fondator al Emotion Research LAB vine în premieră la GoTech World să ne împărtășească din experiența și know-how-ul ei în ceea ce privește interacțiunea om-tehnologie și procesul de introducere pe piață a aplicațiilor ce permit implementarea senzorilor emoționali pe dispozitive. Astfel, brandurile vor putea furniza clienților lor servicii, produse și experiențe cât mai relevante nevoilor de consum cât și stărilor emoționale ale acestora.
  • RPA – automatizarea activităților repetitive crește eficiența și productivitatea companiilor. Utilizând roboți software care imită și integrează acțiunile umane în sistemele digitale ale companiilor și organizațiilor, RPA ajută la optimizarea proceselor, degrevând angajații de povara sarcinilor repetitive. UiPath, liderul pieței globale de RPA, vine la GoTech World în calitate de .NET Stage Partner și va prezenta viziunea sa asupra Automation First, o eră a tehnologiei în care oamenii aplică tehnologia RPA la cât mai multe procese posibile și adoptă viziunea de a avea un robot pentru fiecare angajat.
  • Open Bionics – compania care duce sinergia dintre om si tehnologie la un nou nivel. Una din cele mai așteptate sesiuni de anul acesta este cu siguranță speech-ul ținut de Samantha Payne (top 25 femei în robotică, conform unui studiu Robohub) COO & Co-founder Open Bionics – o companie care a reușit să revoluționeze tehnologia medicală oferind proteze bionice extrem de performante și ușor de folosit – un exemplu admirabil despre impactul pozitiv al tehnologiei. Samantha va vorbi și va prezenta un astfel de braț
    bionic dezvoltat în colaborare cu Disney, Marvel sau Star Wars – ce emulează super eroi precum Iron Man, Luke Skywalker sau Adam Jensen (Deus Ex), oferind un showcase esențial despre cum tehnologia poate aduce în realitate frânturi de science-fiction. https://www.youtube.com/watch?v=Ia3P-_RHVWQ

Accesul în cadrul evenimentului GoTech World se face prin înregistrarea online pe www.gotech.world. Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare:

www.gotech.world
Facebook.com/Facebook.com/GoTechWorld
Facebook Event – GoTech World 2019
Youtube – IMWorld is now go tech>world

Share Post
Written by
No comments

LEAVE A COMMENT