Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Rareș Bogdan, atac dur la adresa PSD

Rareș Bogdan, candidat la alegerile europarlamentare din partea PNL, într-o postare pe pagina lui de Facebook, îi atacă dur pe reprezentanții PSD care au ieșit în mod public pentru a contracara scrisoarea trimisă de Frans Timmermans oficialilor români cu privire la posibilitatea activării articolului 7 în cazul în care vor fi operate modificările propuse de coaliția PSD-ALDE la Codul Penal.

Mai jos mesajul integral al fostului moderator de la Realitatea TV precum și imaginea postată de acesta.

“Mă înduioșează necăjiții trimiși de șeful PSD în spațiul public să „denunțe” faptul că Frans Timmermans, adică un socialist, atacă România pentru a-i face un serviciu președintelui Klaus Iohannis.

Prostalăilor, nr. 2 al Comisiei Europene nu atacă România, ci clanul mafiot care pune stăpânire pe ea! Chiar nu pricep de ce genunchii vorbitori ai șefului PSD mint românii cu atâta nerușinare… De ce-i iau de proști? Poate vor să distragă atenția de la faptul că socialiștilor din UE le este rușine cu PSD? Pesediștii nu văd decât blaturi peste tot, dacă ar dispărea prin minune miuțele politice ar fi ca și când le-ai sparge casa, pentru a le fura butelia!
…Sau sunt disperați și i-a lăsat Simona Pintea fără pastile? Sau fac orice pentru a mai uita românii din nenorocirile la care i-a abonat guvernarea toxică? Bilanțul pe scurt, mai jos: “

Share Post
Written by
No comments

LEAVE A COMMENT