Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Dan Barna cu privire la cazul de la Galați, „este nevoie urgentă de intervenție de la nivelul CSAT”

Dan Barna, președintele USR, a luat azi poziție cu privire la incidentul de la Galați, în care o adolescentă, plină de sânge și în stare de șoc este ignorată de un echipaj de poliție.

Astfel, liderul USR consideră că este „nevoie urgentă de intervenție de la nivelul Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care să pornească, concentrat, o restructurare a instituțiilor falimentare, de la Poliția din Caracal și Galați, până la structurile centrale ale MAI și parchetelor care nu au gestionat aceste situații, întrucât statul român nu mai este capabil să garanteze siguranța cetățenilor săi, institutiile sale de bază fiind vulnerabilizate prin imixtiunea politicului și prin promovarea incompetenței și a corupției.

„Efectele directe ale falimentului guvernării PSD-ALDE sunt aceste anomalii în instituții implicate direct în asigurarea siguranței publice. Vorbim inclusiv de instituții altădată recunoscute pentru eficiență, care au fost vulnerabilizate constant prin imixtiunea politicului și prin promovarea incompetenței și corupției în interior, instituții ale căror disfuncționalități devin, așa cum vedem, amenințări la adresa siguranței publice și chiar a securității naționale!

Avem nevoie de o resetare urgentă, sau vom asista la falimentul întregului stat!” a conchis liderul USR.

Share Post
Written by
No comments

LEAVE A COMMENT