Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Dacian Cioloș: Îl sprijin pe Dan Barna la prezidențiale pentru că e vocea unei noi generații

Alianța USR PLUS a lansat astăzi  campania de strângere de semnături pentru candidatul comun la alegerile prezidențiale, Dan Barna.

Lansarea a fost însoțită și de un mesaj din partea liderului PLUS, Dacian Cioloș, fost premier al României în perioada 2016-2017,  și propunerea Alianței pentru demnitatea de prim-ministru.

Dacian Cioloș: ❝Îl sprijin pe Dan Barna la prezidențiale pentru că e vocea unei noi generații. Dan nu va fi nici președinte-jucător, nici președinte-spectator. Dan Barna va fi un președinte-arbitru, un mediator. Un președinte care să capete încrederea cetățenilor români că poate uni, că poate mobiliza toate părțile din societate alături de un nou proiect pentru România.

Vrem să câștigăm alegerile prezidențiale, dar vrem să câștigăm și alegerile locale și pe cele parlamentare.
Alcătuim un tandem, iar eu voi vorbi în această campanie, la fel ca-n următoarele două, despre guvernare. Pentru că românii vor să știe de ce vrem să câștigăm puterea și, mai ales, ce vrem să facem cu ea.

Vom strânge, deci, începând de astăzi, semnături pentru candidatul nostru comun și vom vota cu Dan Barna.

Mi-aș fi dorit să fiu prezent la lansarea campaniei de strângere de semnături. Din nefericire, un eveniment trist în familie – momentul în care mă despart de cineva tare drag sufletului meu – m-a ținut, astăzi, departe.❞

Share Post
Written by
No comments

LEAVE A COMMENT