Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Bulgaria scapă de MCV. România, nu

Europarlamentarul Alianței USR PLUS și fostul ministru de interne Dragoș Tudorache atrage atenția asupra condițiilor care au determinat ca România să rămână ultima țară din Uniunea Europeană, sub MCV.

Acesta acuză vechea clasa politică, că fiind singura responsabilă de această situație. „Acesta e rezultatul concret al guvernării PSD. O țară distrusă din toate punctele de vedere. De la economie la justiție. Încă din 1990 ne-au arătat cine sunt și ce vor: hoție și cumetrie”. Totodată, acesta a transmis că în 2016, în timpul guvernării tehnocrate a fost negociat cu Comisia Europeană fiecare criteriu de ridicare a MCV, însă coaliția PSD-ALDE a distrus toate aceste eforturi prin acțiunile care au început în ianuarie 2017.

Printre factorii care au determinat că România să fie în continuare, sub MCV, deși vecinii noștri bulgari se pregătesc să iasă, sunt: ” OUG13, atacul obsesiv și sistematic la adresa justiției, încercarea de decredibilizare a DNA, impunitatea față de avertismentele europene.”

„România trebuie să se curețe de influența nefastă a acestor oameni, de jumătăți de măsură și de politicieni închipuiți. Avem suficienți români gata să își slujească țara cu dedicație și bun-simt”, a mai transmis actualul europarlamentar.

Share Post
Written by
No comments

LEAVE A COMMENT