Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Raluca Turcan: PNL este consecvent în a susține că alegerile anticipate sunt etapa obligatorie pentru ca România să aibă în continuare o bună guvernare

Într-o postare pe facebook, vicepremierul interimar Raluca Turcan, a transmis că Miniștrii Guvernului PNL sunt evaluați astăzi de comisiile aceluiași Parlament care le-a blocat activitatea în ultimele 3 luni.

Parlamentul dominat de PSD după metodele brevetate de Liviu Dragnea a respins alegerea primarilor în două tururi, a sabotat măsurile de corectare a OUG 114, s-a opus ordonanței prin care se asigura transportul elevilor, ține în continuare cu dinții de secția specială de investigare a magistraților, tergiversează legislația care reglementează alegerea președinților de CJ. Cu alte cuvinte, s-a încrâncenat în a refuza orice măsură bună adoptată de Guvern și va continua să o facă.

PNL este consecvent în a susține că alegerile anticipate sunt etapa obligatorie pentru ca România să aibă în continuare o bună guvernare, pentru un mandat întreg și cu un Parlament care să o sprijine.

Ne vom susține miniștrii în comisii, cu vot favorabil, pentru că rezultatele bune ale celor 3 luni de guvernare li se datorează. Vom veni în plen, dar nu vom vota Cabinetul, ca să ducem la capăt primul pas către anticipate.

România a avut 3 luni mai bune decât ultimii 3 ani de PSD la un loc, pentru că a fost guvernată incomparabil mai bine. Vrem să continuăm reformele și dezvoltarea, fără PSD la butoanele Parlamentului, pentru că asta înseamnă că următorii 4 ani vor fi mai buni decât ultimii 30 la un loc.

Share Post
Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.