Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Premierul Ludovic Orban, întâmpinat şi el cu huiduieli la Iaşi | VIDEO

Înainte de a-şi ţine discursul de Ziua Unirii, mai mulţi ieşeni l-au huiduit pe premier.

„Nu mă faceţi să cred că printre noi mai sunt alegători ai lui Vogoride”, le-a răspuns Orban.

Apoi, premierula vorbit despre obiectivele pe care le are Guvernul legate de Moldova.

„Obiectivul nostru este de a pune bazele unor investiţii serioase în Moldova. Vreau să vă reamintesc că primul contract de finanţare din fonduri europene a unui spital regional din România a fost semnat pentru construcţia Spitalului Regional din Iaşi”, a spus premierul, fiind aplaudat aici de mulţime.

Apoi, Orban a anunţat că în şedinţa de Guvern de marţi va fi adoptată o ordonanţă de urgenţă prin care gestionarea proiectului Autostrăzii Unirii va trece la Ministerul Transportrurilor şi se va încheia parteneriatul public privat.

„Obiectivul nostru e ca în exerciţiul financiar 2012-2027 Autostrada să fie finanţată din fonduri europene. Autostrada Unirii şi Autostrada Sibiu – Piteşti sunt absolut fundamentale”, le-a spus premierul oamenilor.

Anterior, preşedintele Klaus Iohannis a fost aplaudat şi huiduit în acelaşi timp de ieşeni, când a vorbit despre alegeri anticipate şi necesitatea infrastructurii de transport.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Sursa: mediafax.ro

Share Post
Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.