Bine ai venit pe Romania Expose - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Ludovic Orban: ne angajăm răspunderea pe buget

În ședința de azi a Guvernului, premierul Ludovic Orban a transmis că administrația sa este hotărâtă să își angajeze răspunderea pentru corectarea tuturor dezechilibrelor create de politică iresponsabilă a fostului guvern, luând astfel hotărârea de a-și angaja răspunderea inclusiv pe bugetul anului 2020.

Ne aflăm într-o situație critică. După 3 ani de harababură legislativă, fiscală, în care au fost făcute praf toate sistemele publice, în care bugetul a ajuns într-un dezechilibru clar, trebuie să dăm acest semnal către societate, economie, investitori, că Guvernul nostru este hotărât să-și angajeze răspunderea pentru corectarea tuturor dezechilibrelor create de politica iresponsabilă a fostului guvern și care are capacitatea să refacă echilibrele din economie.

S-a pornit o sarabandă a unor proiecte de lege care creează cheltuieli suplimentare și care reduc veniturile publice”, a transmis Ludovic Orban, referindu-se la dublarea alocațiilor copiilor și reducerea TVA, care au un impact negativ calculat de peste 18 miliarde de lei.

Să știe foarte clar cei care astăzi iau decizii că Guvernul nu acceptă populismele PSD și nu va accepta să facă praf bugetul României numai pentru intenția de răzbunare a unor politicieni care și-au bătut joc de România în ultimii ani, a subliniat premierul.

Declarații susținute de premierul Ludovic Orban la începutul ședinței de guvern#LudovicOrban #ȘedințădeGuvern

Gepostet von Guvernul României am Mittwoch, 18. Dezember 2019
Share Post
Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.