Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Dan Barna, reales presedintele USR cu 65,75% din voturi

Aseară, au avut loc alegerile pentru președinția USR. În urma votului, Dan Barna a fost reales cu 6097 de voturi, fiind urmat de președintele USR Iași, Paula Cosette Chichirau care a obținut 2907 voturi și Alexandru Surcel, cu 269 voturi.

  • Ilie Dan Barna: 6097 voturi – 65,75%
  • Cosette-Paula Chichirău: 2907 voturi – 31,35%
  • Alexandru Cristian Surcel: 269 voturi – 2,90%


Votul a fost urmat și de un mesaj al președintelui proaspăt reales :” În plină campanie de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale, acest vot mă întărește și îmi dă și mai multă forță să lupt pentru a duce USR la guvernare.

Le mulțumesc tuturor celor care au votat, indiferent cu cine au votat, le mulțumesc colegilor Cosette Chichirău și Alexandru Surcel pentru campania pe bune, le mulțumesc colegilor din comisia electorală și echipa de organizare. USR a mai scris o bucată de istorie și sunt mândru să fiu la conducerea partidului în această perioadă de dezvoltare.

În următoarea etapă pentru USR vom vorbi despre cum salvăm România – avem oameni competenți și integri, avem idei și proiecte, avem curaj și voință să ne luptăm cu vechea clasă poltică pentru a construi o țară în care să fim fericiți. Asta îmi doresc și cred că este posibil: să fim fericiți în România.”

Share Post
Written by
No comments

LEAVE A COMMENT