Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Atacuri la adresa PSD, lansate la Cluj, la primul miting electoral al Alianţei USR-PLUS | VIDEO

Liderul USR, Dan Barna, a declarat că la Cluj a găsit „ceea ce ar trebui să fie România, modelul de succes al României”.

„Sigur, nu este totul perfect nici la Cluj, unii încearcă să importe practici electorale specifice Dâmboviţei, dar acestea vor dispărea când vom avea administraţii USR-PLUS. (…) Ne-am săturat de hoţia din politica românească, de minciună, de incompetenţă şi de promisiuni care nu sunt îndeplinite niciodată. Ni s-au promis la alegeri autostrăzi, nu au făcut nimic, nu avem o autostradă care să lege Clujul de Bucureşti sau de Iaşi, care să lege provinciile României. Ni s-au promis şcoli şi vedem că tinerii pleacă din ţară. Ce au făcut în schimb? Ne-au gazat pe 10 august şi şi-au adoptat în Parlament codurile penalilor, au fost eforturi de a-l scăpa pe Dragnea din puşcărie. România pierde 38 de miliarde de euro în fiecare an, acesta este preţul corupţiei”, a spus Barna.

La rândul său, liderul PLUS, Dacian Cioloş, a spus că în 26 mai românii trebuie „să se debaraseze de hoţie, prostie şi sărăcie”.

„Votul nostru contează, prea multă vreme votul nostru a fost mercatilizat şi ne-am culcat cu o sticlă de ulei sau ne-am trezit cu 100 de lei în plus la salariu sau pensie, iar patru ani alţii au decis în numele nostru. Ca să începem să construim trebuie să ne debarasăm de hoţie, prostie şi sărăcie. Haideţi împreună, fără prostie, fără hoţie şi fără sărăcie pentru că, în România, hoţia şi prostia ne-au ţinut în sărăcie. Cum putem accepta, neamul românesc, să punem hoţia în fruntea statului şi să interpretăm hoţia ca o virtute? (…) Românii au inteligenţă, cum să acceptăm ca România să fie condusă astăzi de prostie? (…) Oamenii muncesc să iasă din sărăcie, iar statul PSD-ist cheltuie bani, dar nu vedem rezultatele. Ne-au aruncat în mocirlă prin modul în care guvernează. Noi suntem în continuare în sărăcie, pentru că banii gestionaţi de PSD se duc pe şpăgi şi sinecuri, nu în dezvoltare, şi România e prost guvernată”, a spus Cioloş.

Alianţa 2020 USR-PLUS a organizat, duminică, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, primul miting electoral pentru alegerile europarlamentare.

Organizatorii spun că la miting au participat peste 4.000 de persoane.

Sursa: mediafax.ro

Share Post
Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.