Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

76.4% din populație crede că România se îndreaptă într-o direcție greșită

Barometrul de Opinie Publică, este un proiect al Academiei Române care își propune să ofere o privire evolutivă asupra societății românești.

În cadrul sondajului realizat de către Academia Româna, prin intermediul Institutului de Știinte Politice și Relații Internaționale și a Laboratorului de Analiză a Războiului Informațional și Comunicare Strategică (LARICS), la întrebarea „În ce direcție credeți dvs. că se îndreaptă lucrurile în România?”, 76.4% dintre persoanele intervievate au răspuns că „într-o direcție greșită”.

Sondajul de opinie la nivel național Barometrul a fost realizat de INSCOP Research, la comanda Laboratorului de Analiză a Războiului Informațional și Comunicare Strategică (LARICS). Datele sondajului de opinie au fost culese în perioada 12 aprilie – 3 mai 2019. Volumul eșantionului a fost de 1050 persoane și este reprezentativ pentru populația României, neinstituționalizată, cu vârsta de 18 ani și peste 18 ani. Chestionarele au fost aplicate în toate județele României și în sectoarele Municipiului București. Eșantionul a fost validat pe baza datelor oficiale ale Institutului Național de Statistică.

Share Post
Written by
No comments

LEAVE A COMMENT