Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

YCombinator, unul dintre cele mai mari acceleratoare de afaceri americane, a deschis o nouă sesiune de aplicații

YCombinator, unul dintre cele mai mari acceleratoare de afaceri americane, a deschis o nouă sesiune de aplicații, pentru ciclul de finanțare a startup-urilor din vara 2020.

Înscrierile se fac AICI, până pe 16 martie 2020, ora 20.00, Pacific Time (8.00 PM, PT), pentru programul de accelerare care va avea loc în Silicon Valley, la Mountain View, California,  în perioada  iunie-august 2020.

Condiții de participare:

  • antreprenorii români vor trebui să-și facă o firmă în SUA sau Insulele Cayman, iar societatea pe care o au deja în România să devină subsidiară a celei înregistrate în străinătate.
  • trebuie să ai cel puțin 10% din startup-ul care ar urma să fie finanțat la YCombinator.
  • dacă acceleratorul va decide să investească în firma ta, echipa de fondatori ar trebui să se mute în Bay Area pe perioada iunie-august 2020.

Pe 20 aprilie 2020, YCombinator va invita startup-urile cele mai promițătoare la Mountain View, fie spre sfârșitul lui aprilie, fie în mai sau la începutul lui iunie 2020.

Timp de 3 luni, antreprenorii selectați vor avea ședințe și cine de lucru periodice cu echipa YCombinator și vor fi puși în legătură cu potențiali investitori. După circa 11 săptămâni de program în Silicon Valley, antreprenorii își vor prezenta startup-urile în fața unor invitați „atent selectați”, la Demo Day. Programul nu se finalizează cu adevărat după cele 3 luni, numai cinele de lucru.

Fondat în anul 2005, acceleratorul de afaceri YCombinator este considerat unul dintre cele mai prolifice din lume, de aici ieșind companii ca Airbnb, Dropbox , Reddit,  Coinbase sau Stripe, care au obținut astfel finanțările de început și au făcut primii pași în lumea business-ului tech.

Share Post
Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.