Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Taromul a fost dus spre groapă de niște găști din interior care acum strigă că vor salvarea

Directorul demis al Tarom, Mădălina Mezei îl acuză pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, că i-ar fi cerut să oprească la sol cursele Tarom în care se aflau parlamentarii ce veneau la București pentru votul cu privire la moțiunea de cenzură destinată Guvernului Dancila.

În acest context, deputatul USR de Argeș, Ionuț Moșteanu a avut o postare publică, în care subliniază că „atât timp cât există plan de zbor, avioanele sunt la timp pe aeroport și nu au probleme tehnice nu pot fi oprite decât pentru motive clare, bine documentate și asumate oficial. Nu există scenariul în care un director dă telefon și nu mai pleacă avionul .”

Totodată, acesta relevă și faptul că „Taromul a fost dus spre groapă de niște găști din interior care acum strigă că vor salvarea. Vor salvarea Tarom cu bani publici, vor să își păstreze locurile privilegiate și călduțe. Și că veni vorba – doamna Mezei a fost reprezentanta Tarom la Bruxellles, și temporar director, soțul e reprezentant comercial Tarom la Amsterdam, fratele pilot Tarom și tatăl este fost șef al sindicatului tehnic Tarom. Înțelegeți care e problema?.”

Share Post
Written by
No comments

LEAVE A COMMENT