Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

O nouă ediție Codecamp București va avea loc pe 9 noiembrie

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, la JW Marriott Grand Hotel Bucharest, va avea loc o nouă ediție Codecamp București.

La conferință sunt așteptați 1000 de participanți, care pot alege pe parcursul zilei din peste 50 de sesiuni susținute de speakeri internaționali și români.

Ediția din această toamnă este organizată pe 8 trackuri în paralel, pe teme precum AI, DevOps, Engineering – agenda completă poate fi văzută pe site-ul conferinței.

Pe lânga prezentări, entuziaștii IT vor avea posibilitatea de a participa la UX Mind Unconference – și la Coderetreat – an intensive practice event, focusing on software development and design

Startul zilei va fi dat de J.B. Rainsberger și Ciprian Jichici, care vor susține două keynote speeches: Programming Is The Easy Part și The Future of Machine Learning – Is Winter Coming?.

Pe parcursul zilei participanții vor avea ocazia să participe la sesiuni precum Machine Learning with ML.NET and ASP.NET: An End-to-End Solution, cu Dino Esposito, Robust and Trustworthy AI, cu Wouter Denayer, Reacting to the future of application architecture, cu Grace Jansen și alte peste 45 sesiuni.

Participarea este gratuită, iar înregistrarea se face pe site.

Codecamp este una dintre cele mai mari comunități IT din România și Republica Moldova, ce organizează din 2008 conferințele cu același nume și, din 2018, în colaborare cu Strongbytes, conferința NDR – The Artificial Intelligence Conference.

Share Post
Written by
No comments

LEAVE A COMMENT