Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Microsoft propune o nouă funcție bazată pe AI pentru aplicația WORD Office

Microsoft a anunțat în cadrul unei conferințe ce a avut loc în Seattle, că „Ideas” un instrument bazat pe inteligență artificială, ce a fost utilizat anterior pentru îmbunătățirea aplicației Power Point, va fi adaptat  și pentru aplicația Word.

Ideas, vine cu o modalitate nouă de a corecta textul, prin intermediul ei fiind prevăzute sinonime și fraze alternative, reformulări pentru propozițiile lipsite de sens precum și posibilitatea de a calcula timpul necesar parcurgerii documentului.

Inițial, această opțiune va fi disponibilă doar pentru  utlizatorii Word Online, urmând că din toamna lui 2019 să existe pe piață o versiune pentru întregul pachet Word.

„Scrierea necesită un strop de creativtate umană, intelegenta artificială nu poate face asta pentru noi, cel puțin nu foarte bine, dar AI-ul ne poate poate oferi suport în utlizarea cuvintelor și  a propozițiilor în mod corect” a declarat un reprezentant Microsoft.

De curând, rivalul Google a anunțat că va folosi un instrument AI pentru aplicația sa Google Docs, care va putea să verifice nuanțele în limbaj.

Share Post
Written by
No comments

LEAVE A COMMENT