Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Leadership și probleme globale, discuțiile principale la YouthSpeak Forum Talks

YouthSpeak Forum Talks va avea loc în săptămâna 13-17 Iulie, 2020 și este un eveniment destinat tinerilor, ce își propune să atragă atenția asupra Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU, concentrându-se pe rezolvarea problemelor din țara noastră, având 2 mari obiective: leadership-ul de acum și din viitor și problemele globale existente în momentul de față.

Pentru a participa la acest eveniment și pentru a pune întrebări companiilor și organizațiilor prezente, înscrie-te aici: http://bit.ly/YSF2020-register.

În această ediție ne vom axa pe leadership-ul de acum și din viitor și pe problemele globale existente în momentul de față și cum le putem soluționa pas cu pas.

Subiectele din cadrul agendei YouthSpeak Forum Talks au fost selectate pe baza răspunsurilor oferite de tineri în cadrul YouthSpeak Survey, un sondaj global menit să ofere insight-uri și să facă vocea tinerilor auzită în fața diferiților factori decizionali pe probleme de tineret. De asemenea, în urma măsurilor care au fost luate pe teritoriul României, ca urmare a răspândirii virusului COVID-19, dorim să vă informăm că evenimentul va avea loc 100% online, pentru siguranța tuturor membrilor, partenerilor și a participanților.

Pentru ca evenimentul să fie unul de succes, avem și un moderator, Lucian Cramba, co-fondator Beez. Este o persoană orientată spre oameni, în lumea afacerilor. Dispus să-și asume riscuri și să-și seteze obiective îndrăznețe, având un still de lucru de tipul “totul sau nimic”, Lucian este o persoană dinamică și orientată spre rezultate. El este de părere că tehnologia este o cale care poate furniza oamenilor soluții pentru un viitor mai bun. Ne-am dorit o gazdă care să fie conectată la tema evenimentului și ne bucurăm să-l avem pe Lucian alături de noi.

Persoanele care vor avea discursuri de tip keynote le puteți găsi pe evenimentul nostru: https://bit.ly/YSFTalksEvent Călin Biriș, Cătălin Matei, Irina Duma, Ada și mama sa, Antoneta Galeș, Ioana Dospinescu se numără printre persoanele care vor avea aceste discursuri de tip keynote și vor vorbi despre diverse subiecte, precum viitorul educației în România, sănătate și sănătate mintală și multe altele.

Pe lângă aceste keynote-uri, vom avea și workshop-uri ținute de companii și organizații recunoscute în România. În aceste workshop-uri vom vorbi despre tehnologia în sistemul educațional, rolul instituțiilor publice în viața tinerilor, leadership sau multiship și despre cum te poți implica în digitalizarea educației.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, urmăriți evenimentul nostru de pe Facebook: https://bit.ly/YSFTalksEvent și fii pe fază, deoarece avem postări zilnice.

Nu uitați să vă înscrieți aici: http://bit.ly/YSF2020-register și nu uitați să vă invitați și prietenii la eveniment, deoarece cu siguranță nu veți regreta.

Share Post
Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.