Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Condiții mizere relevate de participanții la Concursul Național de Comunicări Științifice

Alin Popoviciu, participant la etapa națională a concursului de comunicări științifice la istorie, a reclamat într-o postare pe facebook condițiile mizere în care au fost cazați elevii.

Din imaginile prezentate se observă condițiile improprii puse la dispoziție: gândăci, băi insalubre, saltele rupte pline cu paie, toate în instituții ale unităților școlare și anume internatul liceului Sfântul Haralambie și internatul liceului Praporgescu, Turnu Măgurele.

Mai jos aveți postarea integrală a tânărului: “Așa am fost primiți la sesiunea națională de comunicări științifice-istorie desfășurată la Turnu Măgurele, Teleorman!

Așa a răsplătit statul român munca elevilor calificați la etapa națională a unui concurs după luni întregi de muncă!

Eu nu pot decât să vă rog să scoatem împreună la lumină această situație deosebit de gravă pentru a nu fi supuși și alți elevi la o asemenea umilință!

Să nu vă mai întrebați de ce tinerii fug cât mai departe de România.. Țara asta nu dă niciun ban pe munca noastră! Aici se promovează doar non-valoarea, iar pușcăriașii au condiții mai bune decât elevii premianți!

Doamna Andronescu, dormiți bine seara în calitate de ministru al educației când știți la ce batjocură e supus elevul român?!

Fotografiile le-am realizat în internatele în care am fost cazați: internatul liceului Sfântul Haralambie și internatul liceului Praporgescu, Turnu Măgurele.

Las pozele astea aici cu speranța că vor ajunge unde trebuie pentru a nu mai trece și alți elevi prin ce am trecut noi în aceste zile la Turnu Măgurele…”

Share Post
Written by
No comments

LEAVE A COMMENT