Bine ai venit pe Romania Expose - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize

foodpanda, cea mai mare platformă de food delivery din România, a
listat anul acesta circa 1000 de magazine la nivel național în categoria Shops din aplicație, iar pe tot parcursul lunii noiembrie compania va oferi livrare gratuită pentru comenzile din această secțiune.

Până la finalul anului viitor, foodpanda vizează o pondere de peste 10% din business pentru segmentul de comerț rapid. Potrivit foodpanda, în topul categoriilor de retaileri listați se află magazinele alimentare în proporție de
45% din total, urmate de magazinele de băuturi cu 13%, cele de proximitate cu 12%, patiserii (8%) și florării (6%). Până la finalul acestui an, compania are în plan să adauge în segmentul dedicat comercianților o nouă categorie, cea de farmacii.

Reprezentanții companiei afirmă că deși serviciile de livrare imediată de la magazine se află în curs de dezvoltare în toate orașele, platforma a constatat o cerere mai mare din partea utilizatorilor în București, Cluj-Napoca, Bacău, Constanța și Ploiești.
Printre cele mai comandate categorii de produse din secțiunea Shops de către clienții foodpanda sunt: apa, lactatele și brânzeturile, produsele de cosmetică și îngrijire personală, snacks, berea și produsele din tutun.

Share Post
Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.