Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

The Future of Machine Learning – Is Winter Coming? la Codecamp 2019, ediția de la Iași


Codecamp este una dintre cele mai mari comunități IT din România și Republica Moldova, ce organizează din 2008 conferințele cu același nume și, din 2018, în colaborare cu Strongbytes, conferința NDR – The Artificial Intelligence Conference

Sâmbătă, 26 octombrie 2019, la Hotel International, va avea loc o nouă ediție Codecamp Iași. La conferință sunt așteptați 1500 de participanți, care pot alege pe parcursul zilei din peste 60 de sesiuni susținute de speakeri internaționali și români.

Ediția din această primăvara este organizată pe 9 trackuri in paralel, pe teme precum AI, DevOps, Engineering – agenda completă poate fi văzută pe site-ul conferinței. Pe lânga prezentări, entuziaștii IT vor avea posibilitatea de a participa și la unul din cele două workshopuri: RPA Workshop – Building Software Robots și Coderetreat – an intensive practice event, focusing on software development and design.

Startul zilei va fi dat de Chris Love si Peter Leeson, care vor susține doua keynote speeches: Big Data On Kubernetes. The Past, Present and the Future și Forget Process; Focus on People.

Pe parcursul zilei participanții vor avea ocazia să participe la sesiuni precum:

  • Machine Learning with ML.NET and ASP.NET: An End-to-End Solution, cu Dino Esposito;
  • Angular & Firebase: The New Serverless Full Stack, cu Idan Cohen;
  • The Future of Machine Learning – Is Winter Coming?, cu Ciprian Jichici și alte peste 55 sesiuni.

Participarea este gratuită, iar înregistrarea se face pe site.

Share Post
Written by
No comments

LEAVE A COMMENT