Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Medicai, a primit o investiție de 500.000 de euro

Medicai, start-up-ul de tehnologie care își propune să schimbe modul în care colaborează echipele medicale multidisciplinare cu pacienții lor printr-o platformă online, a primit o investiție de 500.000 de euro într-o rundă de finanțare condusă de Sacha Dragic, fondatorul grupului Superbet, prin intermediul fondului de investiții D Moonshots.

La această rundă de investiții a mai participat ROCA X, fond de investiții în tehnologie dedicat ideilor disruptive, care alături de plasamentele financiare oferă knowledge și acces la o rețea de antreprenori și specialiști. Până la această tranzacție, Medicai a mai atras o finanțare de la fondul de investiții de capital de risc GapMi

Medicai reprezintă o platformă de imagistică online în care medicii pot colabora direct în cloud, între ei și împreună cu pacienții lor, iar tehnologia bazată pe Inteligență Artificială accelerează munca doctorilor.

“Adopția rapidă din ultimele luni și feedbackul primilor medici de pe platformă ne-a dat atât nouă, cât și investitorilor încrederea necesară pentru a duce platforma la nivelul următor. Faptul că am reușit într-un timp scurt să ajungem la 150 de doctori și 20% dintre ei folosesc aplicația în fiecare zi arată clar că există o nevoie reală. Credem în nevoia de a aduce o abordare multidisciplinară în medicină, mai ales pentru afecțiunile grave, dar pentru că acest lucru să se întâmple, trebuie să dăm tuturor acces la un mod mai bun de a stoca, transmite și colabora pe datele medicale”, a declarat Mircea Popa, fondator și CEO al Medicai.

“Tranzacția reprezintă, de asemenea, o validare din partea unor antreprenori și investitori care cred în misiunea noastră și sunt dispuși să ni se alăture, spune antreprenorul Mircea Popa.

Share Post
Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.