Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

How to Web organizează în premieră prima conferința europeană online de tehnologie dedicată stilului de lucru remote – RemoteCon

În mai puțin de o lună, How to Web va aduce în premieră pentru Europa primul eveniment european online de tehnologie dedicat stilului de lucru remote, alături de peste 15 experți de talie internațională, printre care se află fondatori de companii și coordonatori de echipe remote, autori de cărți, traineri și specialiști în scalare de produse digitale cu echipe care lucrează la distanță. 

Evenimentul RemoteCon se va desfășura anul acesta timp de 4 zile, între 30 iunie și 3 iulie. În acest interval, speakeri și companii vor prezenta online, în fața unui public internațional, cele mai importante provocări cu care s-au confruntat în organizarea și gestionarea la distanță a echipelor, dar și soluțiile lor la aceste provocări: de la leadership adaptat acestor noi realități la modelarea culturii organizaționale pe timp de criză, de la trecerea la un nou mod de organizare al echipelor și îmbunătățirea proceselor de lucru, până la demonstrații de tool-uri online care pot fi rezolva cu succes problemele inerente muncii la distanță dintr-o companie.

La această primă ediție a RemoteCon vor participa nume cu notorietate la nivel global în zona de tehnologie și inovație: Jason Fried (CEO și Fondator al Basecamp – prezenți în 32 orașe din întreaga lume, de asemenea fără spații de birouri fizice, și autor al bestsellerelor ”Rework”, ”Remote: office not required” și ”It doesn’t have to be crazy at work”), Darren Murph (Head of Remote la GitLab – companie recunoscută pentru echipele globale însumând peste 1.300 angajați în 67 țări, fără ca organizația să dețină spații de birouri fizice), Andreas Klinger (Remote advocate la CoinList și AngelList, ex-CTO al Product Hunt și fondator al fondului de investiții în startup-uri remote Remote First Capital), Bretton Putter (expert în cultură organizațională, fondator și CEO al CultureGene și autor al ”Culture Decks Decoded”), David Darmanin (CEO și Fondator Hotjar) și Sheeba Varghese (expert în leadership pentru echipe remote), printre alții. Lista completă cu speakeri, precum și agenda evenimentului pot fi consultate aici: https://www.howtoweb.co/remotecon/.

RemoteCon așteaptă peste 3.000 participanți online la acest eveniment care vor avea parte de un conținut online interactiv pentru varianta de acces plătit, dar și posibilitatea de a accesa gratuit evenimentul prin înscriere la https://www.howtoweb.co/remotecon/. Agenda evenimentului va cuprinde prezentări de bune practici și sfaturi practice de la experți recunoscuți în remote work, precum și prezentări de produse digitale dedicate trecerii totale sau parțiale a unei companii la stilul de lucru la distanță.  

Chiar dacă evenimentul este unul online, componenta de networking reprezintă un pilon important al experienței de la RemoteCon, aceasta fiind disponibilă tuturor celor peste 3.000 de participanți în diverse momentele ale conferinței. Toți participanții, de la coordonatori de echipe remote din companii de tehnologie sau start-up-uri, investitori în soluții digitale de team management remote, dezvoltatori de produse digitale, marketeri, angajați în domeniul resurselor umane la freelanceri sau nomazi digitali, vor putea prin platformele online din timpul evenimentului crea noi relații de business și descoperi metode noi de colaborare la distanță.

Alături de echipa How to Web mai mulți parteneri s-au alăturat acestui proiect unic în peisajul european de tehnologie și inovație: KPMG România, Google România, dar și alte companii interesate de creșterea sustenabilă a mediului de afaceri european. 

Dacă ești managerul unei echipe, profesionist în domeniul resurselor umane, angajat într-o companie de tehnologie sau nu, nomad digital sau doar curios să afli cum vom lucra toți în viitor, cel mai important eveniment de remote work din Europa te așteaptă să te înscrii pe https://www.howtoweb.co/remotecon/.

Despre How to Web

How to Web este una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa, reunind antreprenori în tehnologie, dezvoltatori de produs, developeri, specialiști în marketing online, inovatori și investitori care sunt în căutare de inspirație și know-how despre cum să dezvolte produse și afaceri digitale.

Lansată în 2010, a fost printre primele evenimente de tehnologie din Europa Centrală și de Est și a contribuit la adoptarea mentalității de startup în România și în această parte a Europei. 

Mai multe informații poți găsi pe site-ul conferinței: howtoweb.co.

Share Post
Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.