Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

How to Web – Despre tehnologie și neconvenționalul care transformă ideile în produse utile și afaceri globale


Între 30 – 31 octombrie, la Face Convention Center din București, peste 50 de experți în dezvoltarea de produse tehnologice și digitale de renume internațional, care au contribuit la inovarea și transformarea afacerilor globale for fi prezenti la How to Web, una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa, ce reunește peste 1,500 antreprenori în tehnologie, dezvoltatori de produs, developeri, specialiști în marketing online, inovatori și investitori care sunt în căutare de inspirație și know-how. C

La ediția How to Web din acest an va participa Sean Ellis, fondatorul mișcării Growth Hacking la nivel mondial și al platformei online GrowthHackers.com, precum și autor al cărții „Hacking Growth”. Prin metodele lui de Growth Hacking a contribuit la succesul unor companii precum Dropbox, Eventbrite sau LogMeIn.

Vor mai fi prezenți April Dunford (CEO Ambient Strategy și expertă în poziționare de produs), Bob Moesta (fondator, președinte și CEO Re-Wired Group, dar și pionier în teoria „Jobs-To-Be-Done” și expert în dezvoltarea de produse noi) și Sean Sheppard (fondator GrowthX și GrowthX Academy și expert în tehnici pe care o companie le poate folosi ca să identifice corect și concret nevoile pieței și produsele potrivite acesteia).

Alături de aceștia, participanții vor mai avea ocazia să învețe de la Michael Perry (director de produs și marketing la Shopify) care va vorbi despre importanța gândirii și poziționării prin inovație. Iar Dave Hogue (UX Design Lead la Google) va detalia conceptele care fac sau desfac un produs pe care utilizatorii îl folosesc cu plăcere, intuitiv și care răspunde nevoilor lor.

How to Web susține profesioniștii din domeniile tech și digital să dezvolte abordări utile, astfel încât să nu piardă timp și resurse în crearea unor produse fără cerere în piață sau cu o promovare ineficientă. Astfel, aceștia reușesc să depășească provocările unei piețe din ce în ce mai competitive

În contextul actual, abordările clasice de dezvoltare și poziționare de produs nu mai sunt suficiente pentru rezultate extraordinare, tocmai de aceea agenda conferinței aduce soluții neconvenționale, atât din perspectiva utilizatorilor și a pieței, cât și din perspectiva tehnică și a proceselor interne de business. 

Acestea sunt ultimele zile în care mai pot fi cumpărate bilete pentru ediția How to Web din 2019. Sunt disponibile online pe pagina dedicată.

Share Post
Written by
No comments

LEAVE A COMMENT