Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Centrul tehnologic al Deutsche Bank Bucureşti îşi majorează capitalul social cu 14,6 mil. euro

“Majorarea de capital este o confirmare a succesului echipei din Bucureşti, obţinut cu un efort admirabil de către colegii noştri. Modelul nostru de business a trecut testul timpului: suntem o echipă matură, aşezată, care realizează proiecte în avangarda industriei financiare internaţionale. Această majorare de capital arată că la DB Global Technology am atins două dimensiuni complementare: de a crea şi de a deveni. Proiectele noastre sunt inovatoare şi importante deoarece au impact asupra a milioane de oameni şi firme. În acelaşi timp oferim şansa fiecărui coleg al nostru să se realizeze profesional şi personal. Vom continua investiţiile în ceea ce înseamnă un mediu de lucru plăcut: tehnologie, cursuri, ambianţă, iniţiativă personală, proiecte individuale, activităţi sociale şi de dezvoltare personală. Şi suntem gata să primim în acest mediu în continuare elita industriei de IT, cu care sa creştem împreuna pe termen lung”, a declarat Marian Popa, CEO al DB Global Technology.

“Creşterea capitalului DB Global Technology reafirmă angajamentul Deutsche Bank pentru România, o economie care a confirmat şi depăşit estimările noastre iniţiale în ceea ce priveşte potenţialul industriei informatice, existenţa unui flux robust de specialişti pregătiţi cât şi o calitate superioară a infrastructurii informatice”, a declarat Mihai Ionescu, Chief Country Officer Deutsche Bank în România.

DB Global Technology , centrul de tehnologie al Deutsche Bank realizează aplicaţii financiare pentru platforma globală a băncii.

De la înfiinţare, DB Global Technology a derulat un număr total de 700 de proiecte IT, având o valoare globală de peste un miliard de euro, constând în soluţii inovatoare de tehnologie a informaţiei si aplicaţii software, realizate de cei peste 900 de specialişti, angajaţi şi colaboratori.

Deutsche Bank este prezentă pe piaţa din România din anul 1998, oferind produse şi soluţii personalizate pentru Corporate, Investment şi Transaction Banking, pentru clienţi corporativi şi instituţionali, precum şi servicii de Private Wealth Management pentru clienţii persoane fizice.

Sursa: mediafax.ro

Share Post
Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.