Bine ai venit pe Romania Expose - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Astronautul Matthias Maurer oferă detalii din culisele pregătirii pentru o misiune spaţială

În ultimii 5 ani, astronautul Matthias Maurer s-a pregătit pentru prima lui misiune în spaţiu.

În tot acest timp, Maurer s-a antrenat la centrul NASA, din Houston. Acum, el oferă detalii interesante din culise, într-un material de pe youtube.

Germanul evidenţiază faptul că este foarte important să te menţii într-o formă fizică excelentă. Se antrenează timp de două ore pe zi, şase zile pe săptămână.

Tot el spune că pregătirea include şi cursuri de mecanică. Astfel, e pregătit pentru orice problemă care ar putea să apară pe staţia spaţială.

În toamnă, germanul de 50 de ani va călători către Staţia Internaţională Spaţială, la bordul capsulei SpaceX Dragon. Până atunci, se bucură de pregătire.

Matthias Maurer: În puţinele momente pe care le am aici, la Centrul Spaţial Johnson, îmi place să mă plimb în complex. Personalul prezent este încă limitat din cauza Covid-19, iar animalele sălbatice din zonă se simt foarte bine fără prea mulţi oameni în jur. Este cu adevărat incredibil să vezi căprioare şi alte animale cum se plimbă fericite fără să fie deranjate. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: mediafax.ro

Share Post
Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.