Bine ai venit pe Romania Expose - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

14.230 de profesioniști au participat la GoTech World 2020: The New Reality

GoTech World 2020: The New Reality, cel mai amplu eveniment de business din Europa  Centrală și de Est, anunță cifrele oficiale ale ediției din acest an. Pe 11 noiembrie, Președintele  României, domnul Klaus Iohannis, a vorbit la ceremonia de deschidere a evenimentului, care  a adunat în total 14.230 profesioniști. 

Evenimentul de referință în business a avut pe scena virtuală 130 de speakeri internaționali  și locali, 112 sesiuni pe 8 scene de conținut, în zona expozițională au fost prezente 83 de  companii și peste 2.500 de soluții digitale și de IT

Organizatorii GoTech World au prezentat în acest an o scenă dedicată sesiunilor de demo  pentru soluții digitale și de IT, Business Transformation Stage. Participanții au putut explora  zona expozițională, care este o replică a unei expoziții tradiționale, unde au putut să  descopere cele mai noi tehnologii și proiecte disponibile pe piață, dar și să comunice în timp  real cu companiile partenere. 

În cadrul ceremoniei de deschidere a evenimentului, pe 11 noiembrie, Klaus Iohannis a  anunțat oficial că România lucrează la definitivarea unui plan naţional de redresare şi  rezilienţă, cu reforme şi investiţii care să întărească potenţialul de creştere economică şi să  sprijine tranziţia verde şi cea digitală. De asemenea, Președintele României a mai declarat că  direcţiile globale de dezvoltare necesită accelerarea digitalizării în economie şi în  administraţie, fiind necesară „o regândire de fond a modului în care reţelele şi conectivitatea,  accesul la date şi informaţii, precum şi competenţele digitale de bază şi cele avansate pot  susţine economiile şi societăţile”

,,S-a dovedit că acest an este cea mai mare provocare a generației noastre, însă tehnologia  este cea care a ținut economia în mișcare, chiar dacă într-un ritm mai lent, însă nu a stagnat  complet. La cea de-a IX-a ediție a GoTech World 2020: Face The New Reality am abordat  subiectul digitalizării pe fondul crizei generate de pandemie, însă ne-am concentrat pe soluții 

ce pot fi implementate și în mediul de business din România. Pe parcursul celor 112 sesiuni am  învățat de la experți globali cum să utilizăm tehnologia într-un mod eficient și cum să explorăm  cele mai potrivite soluții pentru digitalizarea business-urilor. 

Ediția din acest an a evenimentului a fost cea mai provocatoare de până acum, însă am reușit  să transpunem cel mai important eveniment B2B de IT din România și Europa Centrală și de  Est în mediul virtual în doar câteva luni și să aducem un număr semnificativ de profesioniști  din mai multe domenii pe aceeași platformă.” a declarat Alexandru Măxineanu, Project  Manager GoTech World. 

Sesiunile pot fi urmărite oricând de către participanți, accesând site-ul oficial www.online.gotech.world.  

Share Post
Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.