Bine ai venit pe expose.ro - sursa ta de știri de ultimă oră, articole, opinii și analize
 

Leadership Academy: locul în care copilul tău își dezvoltă abilitățile de lider


București, 12 august 2019. Băneasa Shopping City în colaborare cu AIESEC România oferă cursuri de leadership gratuite pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 10 și 16 ani.

Începând cu data de 12 august, timp de patru săptămâni, copiii înscrişi îşi vor dezvolta abilităţile de lider, însă vor învăţa şi să îşi gestioneze eşecurile. Tot aici vor descoperi că empatia şi recunoştinţa nu sunt vorbe goale, ci calităţi care îi vor transforma, pe viitor, în prieteni de nădejde.

Leadership Academy este primul proiect de acest gen din România și vine în completarea sistemului tradițional de învățământ. În cadrul acestor cursuri, copiii vor învăța să își îmbunătățească abilitățile de comunicare în situații de conflict, să își dezvolte gândirea inovatoare, să își dezvolte inteligența emoțională și luarea deciziilor bazate pe o gândire critică, înțelegerea propriilor valori, înțelegerea și practicarea hobby-urilor și a pasiunilor. 

“Pentru noi, educația reprezintă perspectiva unui viitor mai bun. Ne dorim ca fiecare tânăr să își conștientizeze rolul în societate și să înțeleagă ce înseamnă implicarea activă în schimbarea acesteia, de aceea îi susținem și le oferim posibilitatea de a beneficia de cursuri extracurriculare. Leadership Academy este locul în care copiii pot învăța într-un mediu internațional, bazându-se mai mult pe practică decât pe teorie. Băneasa Shopping City susține copilul tău să devină liderul generației lui”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director Băneasa Shopping City.

Cursurile vor fi susținute de traineri din țări precum Franța, Polonia, Turcia, dar și România. Aceștia au experiență în domeniul educației fiind pregătiți să ofere copiilor sesiuni calitative astfel încât cursanții să îsi atingă potențialul maxim. Cursurile vor fi susținute în limba engleză, însă cei care vor avea nevoie vor fi ajutați de un translator.  

„Suntem încântați să colaborăm cu Băneasa Shopping City pentru a desfășura acest proiect, dorindu-ne să aducem zâmbetul pe fața fiecărui participant în parte și să aducem un plus valoare pentru educația din România. Majoritatea proiectelor pe care le avem noi, ca și AIESEC România, au ca scop o educație mult mai calitativă, de aceea vrem să oferim oportunitatea de a participa într-un astfel de proiect tuturor copiilor din România, hotărându-ne să colaborăm și cu alte persoane care își doresc același lucru. Cu siguranță colaborarea cu Băneasa Shopping City o să ne ajute să ajungem la mai mulți copii și, cu ajutorul acestui proiect, să punem bazele unei educații mai bune în România”, a spus Cătălin Cristea, Vicepreședinte PR AIESEC România.

Cursurile se vor desfășura la Bourbon, în Băneasa Shopping City, în fiecare luni și marți din luna august, începând cu data de 12. Workshopul se ține pe 3 grupe, formate pe criterii de vârstă și durează câte 2 ore. Înscrierile se fac pe: https://www.baneasa.ro/leadership-academy.html, iar locurile sunt limitate. 

La final, copiii vor putea să se înțeleagă pe ei înșiși, să găsească soluții la probleme complexe, să lucreze unii cu alții și să inițieze acțiuni concrete în diferite situații. Aceștia vor fi evaluați atât la începutul cursurilor, cât și la final, astfel încât să se poată determina cât mai clar evoluția lor. Cursanții vor primi diplome de participare care pot fi folosite în completarea primului lor CV. 

Together for Tomorrow. All in the name of education este mesajul sub care stau acțiunile de CSR ale Băneasa Shopping City. Succesul oricărei inițiative îndreptate spre beneficiul comunităților este reprezentat de munca în echipă, de sentimentul de solidaritate creat, dar și de o cât mai largă participare, atât a oamenilor, cât și a brandurilor. Prin campaniile de responsabilitate socială desfășurate, Băneasa Shopping City își dorește să contribuie la construirea unui viitor sustenabil prin susținerea celui mai important factor, cel al educației.

Share Post
Written by
No comments

LEAVE A COMMENT